Ayla Dog Topper Dosmaczacz - Filet z piersi...

Ayla Dog Topper Dosmaczacz - Filet z piersi Indyka 100%

ayla

Liofilizowany filet z piersi indyka zawiera aż 92,1% białka oraz mikroelementy takie jak fosfor, potas, magnez, żelazo oraz witaminy z grupy B, które mają wpływ na m.in. prawidłową przemianę materii, dobry apetyt oraz utrzymanie właściwej kondycji skóry i sierści.

Obecnie brak na stanie
23,90 zł
Brutto


 

Topper to wyjątkowy produkt, który może zachęcić największych niejadków do zjedzenia standardowego posiłku – dodaj do miski topper, a jego nęcący zapach i bezkonkurencyjny smak sprawią, że brak apetytu nie będzie już problemem. Delikatna forma „posypki” może być również wymieszana z ciepłą wodą.

Nasze przysmaki są rekomendowane przez lekarzy weterynarii – monobiałkowa formuła jest bowiem bezpieczna  i wskazana w żywieniu psów o wrażliwym układzie pokarmowym.

Filet z piersi indyka zawiera tylko 5% tłuszczu, więc sprawdzi się także u tych psów, które muszą dbać o prawidłową masę ciała.

Skład 100% filet z piersi indyka

Skład analityczny białko 92,1%, popiół surowy 5,2%, zaw. tłuszczu 5,0%, włókno surowe 0,6%, wilgotność 0,5%

Wartość energetyczna 572 kcal/100g

Metoda produkcji Liofilizacja

Pochodzenie Polska hodowla, chów bez antybiotyków

Jakość Human Grade Quality

Waga 28g

Trwałość produktu 12 miesięcy

Wyprodukowano w Polsce

Nasze produkty są przygotowane metodą liofilizacji, dzięki której ich trwałość jest przedłużona bez potrzeby użycia konserwantów. Za pomocą letniej wody możesz zamienić je z powrotem w świeże mięso. Wszystko dzięki technologii opracowanej przez NASA, która naturalnie konserwuje żywność pozbawiając jej wody i zachowując przy tym wszystkie wartości odżywcze.

Przysmaki zapakowaliśmy w atmosferze ochronnej w neutralnym gazie. Opakowanie produktu w całości podlega recyklingowi. Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.

5904506169832
No reviews
Dodano do ulubionych

W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies. Pozostając na stronie, wyrażasz zgodę na wykorzystanie tej technologii.