Ayla Dog Przysmaki liofilizowane - Medaliony z...

Ayla Dog Przysmaki liofilizowane - Medaliony z Indyka 100%

ayla

Liofilizowane medaliony z indyka zawierają cenne dla Twojego psa mikroelementy takie jak fosfor, potas, magnez, żelazo oraz witaminy z grupy B. Medaliony stanowią swoistego rodzaju kompromis między niskotłuszczową i wysokobiałkową piersią indyka a udem z indyka. Zbilansowane w medalionach proporcje białka i tłuszczu stanowią idealne źródło energii i walorów smakowych. Liofilizowane kawałki mięsa idealnie sprawdzą się w codziennym nagradzaniu, aktywnym treningu oraz jako urozmaicenie codziennej psiej diety. Są odpowiednie również dla szczeniąt.

Ostatnie sztuki w magazynie
23,90 zł
Brutto

 

Nasze przysmaki są rekomendowane przez lekarzy weterynarii – monobiałkowa formuła jest bezpieczna wśród psów o wrażliwym układzie pokarmowym i specyficznych potrzebach żywieniowych.

Medaliony z indyka mają niską zawartość tłuszczu, dlatego polecane są psom dbającym o utrzymanie prawidłowej masy ciała.

Skład 100% filet z piersi indyka

Skład analityczny białko 81,8%, popiół surowy 6,57%, zaw. tłuszczu 9,8%, włókno surowe 0,6%, wilgotność 1,4%

Wartość energetyczna 369 kcal/100g

Metoda produkcji Liofilizacja

Pochodzenie Polska hodowla, chów bez antybiotyków

Jakość Human Grade Quality

Waga 28g

Trwałość produktu 18 miesięcy

Wyprodukowano w Polsce

Nasze produkty są przygotowane metodą liofilizacji, dzięki której ich trwałość jest przedłużona bez potrzeby użycia konserwantów. Za pomocą letniej wody możesz zamienić je z powrotem w świeże mięso. Wszystko dzięki technologii opracowanej przez NASA, która naturalnie konserwuje żywność pozbawiając jej wody i zachowując przy tym wszystkie wartości odżywcze.

Przysmaki zapakowaliśmy w atmosferze ochronnej. Opakowanie produktu w całości podlega recyklingowi. Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.

5904506169856
No reviews
Dodano do ulubionych

W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies. Pozostając na stronie, wyrażasz zgodę na wykorzystanie tej technologii.