• Nowy
Ollo Air-dried Training Cubes - Jagnięcina 80g
Ollo Air-dried Training Cubes - Jagnięcina 80g

Ollo Air-dried Training Cubes - Jagnięcina 80g

Ollo AIR-DRIED TRAINING SOFT LAMB CUBES

Przysmaki dla psa Ollo Air-Dried Training Lamb Soft Cubes to naturalne, hipoalergiczne, monobiałkowe smaczki z jagnięciny. Są delikatnie suszone powietrzem. W kształcie kostek o wymiarach ok 10 mm. W 100% naturalny produkt, stworzony z myślą o psach wszystkich ras i w każdym wieku. Są miękkie i monobiałkowe, co jest niezwykle istotne dla psów z alergiami pokarmowymi oraz tych z wrażliwym żołądkiem. 

14,99 zł
Brutto

 

Ollo AIR-DRIED TRAINING SOFT LAMB CUBES

Przysmaki dla psa Ollo Air-Dried Training Lamb Soft Cubes to naturalne, hipoalergiczne, monobiałkowe smaczki z jagnięciny. Są delikatnie suszone powietrzem. W kształcie kostek o wymiarach ok 10 mm. W 100% naturalny produkt, stworzony z myślą o psach wszystkich ras i w każdym wieku. Są miękkie i monobiałkowe, co jest niezwykle istotne dla psów z alergiami pokarmowymi oraz tych z wrażliwym żołądkiem. 

99% Jagnięciny

Odpowiednio małe, w kształcie kostek ok 10 mm

Idealne na trening lub szkolenie - motywują

Monobiałkowe - idealne dla alergików i psów z wrażliwym żołądkiem.

Hipoalergiczne

Miękkie, więc łatwo je podzielisz na mniejsze kawałki.

Delikatnie suszone powietrzem, dzięki czemu zachowują wszystkie wartości.

Lekkostrawne - idealne dla psów z wrażliwym układem pokarmowym.

Bez zbóż

100% naturalne składniki, bez konserwantów i sztucznych dodatków

Pyszny smak jagnięciny: Twój pies je pokocha!

Pomogą Ci zbudować więź ze swoim pupilem i wesprą jego zdrowie.

Skład: 99% Jagnięcina (50% mięso mięśniowe, 49% podroby, żeberka i chrząstki), 1% gliceryna roślinna.

Składniki analityczne: Białko surowe 40,0%, Tłuszcz surowy 29,1%, Włókno surowe 1,9%, Popiół surowy 19,0%, Wilgotność 9,0%.

Energia metaboliczna 415 kcal/100 g.

5905567513565
No reviews
Dodano do ulubionych

W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies. Pozostając na stronie, wyrażasz zgodę na wykorzystanie tej technologii.