• Nowy
Food Studio Chefs SOS - Wołowina z wątróbką 100ml
Food Studio Chefs SOS - Wołowina z wątróbką 100ml

Food Studio Chefs SOS - Wołowina z wątróbką 100ml

Food Studio Chefs Sos Wołowina z Wątróbką 100 ml – aromatyczny dosmaczacz dla psa

Food Studio Chefs Sos Wołowina z Wątróbką 100 ml to naturalny, lekki sos stworzony, by urozmaicić dietę psa, wspierać stawy i dbać o smakowitość posiłków. Bazuje przede wszystkim na bulionie kostnym z wołowiny z dodatkiem wątróbki — formuła zapewnia smakowite doznania bez nadmiaru kalorii.

Obecnie brak na stanie
8,99 zł
Brutto


 

Food Studio Chefs Sos Wołowina z Wątróbką 100 ml – aromatyczny dosmaczacz dla psa

Food Studio Chefs Sos Wołowina z Wątróbką 100 ml to naturalny, lekki sos stworzony, by urozmaicić dietę psa, wspierać stawy i dbać o smakowitość posiłków. Bazuje przede wszystkim na bulionie kostnym z wołowiny z dodatkiem wątróbki — formuła zapewnia smakowite doznania bez nadmiaru kalorii.

Co czyni ten sos wyjątkowym?

Skład: bulion kostny z wołowiny 92,8 %, wątróbka wołowa 3,8 %, marchewka 2,7 %, guma guar 0,7 %.

Analiza: białko 2,9 %, tłuszcz 0,5 %, popiół 0,2 %, wilgotność 95,5 %, ilość kolagenu 1290 mg. (na 100 ml)

Wartość energetyczna: 17 kcal / 73 kJ na 100 ml

Produkt niskokaloryczny, ale bogaty w kolagen, który wspiera elastyczność stawów i regenerację tkanek.

Korzyści z podań sosu

  • Wspomaga kondycję stawów dzięki naturalnemu kolagenowi
  • Ułatwia trawienie i poprawia strawność posiłków
  • Wzbogaca smak suchej i mokrej karmy, co jest szczególnie korzystne przy psach wybrednych
  • Pomaga zwiększyć spożycie płynów przez psa, zwłaszcza gdy mieszasz go z karmą

Jak stosować i dawkować?

  • Podawać w temperaturze pokojowej
  • Można polać suchą karmę, wymieszać z karmą mokrą lub podać jako lekką polewkę
  • Nie przekraczać 10 % dziennego zapotrzebowania energetycznego psa
  • Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu
  • Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 5 dni
4744481010382
No reviews
Dodano do ulubionych

W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies. Pozostając na stronie, wyrażasz zgodę na wykorzystanie tej technologii.